Найкраща база для ідеального манікюру — від Divia

Стійкість нарощених нігтів цілком залежить від використаної основи. Саме вона забезпечує гарне зчеплення моделювального матеріалу з нігтьовою поверхнею, а ще захищає пальчики від негативного впливу ультрафіолету та компонентів наступних шарів. Бази Divia стануть вашими улюбленими після першого з ними знайомства.

У каталозі виробника є декілька продуктів, що здатні задовольнити потреби кожного майстра манікюру:

  • Каучукові мають чудову пластичність, завдяки чому покриття не розтріскується. Камуфлювальні, тобто такі, що містять пігмент, чудово підходять для створення френча і перекриття дрібних недоліків натурального нігтя.
  • Бази Divia з мікроволокнами додатково укріплюють ніготь. Синтетичне волокно виконує роль армувальної сітки.
  • Кольорові бази Divia з поталлю може використовуватися як повноцінне одношарове покриття.

Кожен матеріал — це якісний продукт, що виготовляється з сертифікованих складників. А ще це український бренд: https://richhills.com.ua/bazi-divia

Де можна купити бази Divia за вигідними цінами?

Звичайно, безпосередньо у виробника. Власником торгової марки є інтернет-магазин RichHills. На його сайті ви знайдете повний асортимент продукції, яка продається оптом та в роздріб. Переходьте за посиланням та додавайте ресурс в обрані. Таким чином ви отримуватимете інформацію про акції, новинки, розпродажі першими. Для постійних клієнтів діє накопичувальна система знижок. Бази Divia вже знаходяться на складі та готові до відправлення у будь-який регіон України.